Skip to main content
Paul’s Boutique BMX Shop Aarle-Rixtel Four05 Portfolio

Pauls Boutique BMX Shop

In 1995 is Paul de Jong gestart met een BMX winkel vanuit de garage van zijn woning. Ondertussen runt Paul zijn BMX shop al vele jaren vanuit een echt winkelpand aan de Dorpstraat in Aarle-Rixtel. In de afgelopen 20 jaar heeft de website van Paul's Boutique BMX ook een ware revolutie doorlopen. Van een statische website met handmatige prijslijsten tot een volledig geautomatiseerde webshop anno nu. "Zonder Four05 zou ik nog altijd met geprinte prijslijsten werken", aldus Paul de Jong.

De website van Paul's Boutique BMX shop is "clean & simple", op basis van het minder=meer principe. Een eenvoudige structuur met een doordachte achterliggende infrastructuur en webshop op basis van J2Store. 

Paul houdt daarop een kleine blog bij en natuurlijk alle producten in de webshop, die gelijk dient als voorraadbeheersysteem. Het team van Paul's Boutique heeft een aantal wereldwijd vermaarde freestyle BMX rijders, waaronder Daniel Wedemeijer, Tom van den Boogaard en Jari Roggeveen.

De website en webshop van Paul's Boutique BMX draait op het Joomla! Content Management Systeem en is volledig responsief, waardoor deze ook prima werkt op een tablet of mobiele telefoon.