Er is nog één klein ding over... webhosting

Naast het ontwikkelen van de website, moet deze ook op het internet gepubliceerd worden. Maar hoe werkt dat nou? Hoe kan ik een domein registreren? Hoe kan ik een stukje van die grote cloud huren om mijn website aan de rest van de wereld te tonen? En hoe werkt dat dan met de e-mail?

Dit en meer zijn logische vragen, die wij dagelijks tegenkomen. En om onze klanten geheel te ontzorgen, biedt Four05 haar klanten tevens de mogelijkheid om de domeinnaam te registreren en de website aan te bieden op razendsnelle webservers die rechtstreeks via supersnelle glasvezel dataverbindingen op het internet zijn aangesloten. Tevens kunnen wij uw e-mail diensten verzorgen, indien gewenst ook via Office365 van Microsoft of G-Suite van Google. Zo weet u zeker dat uw dienstverlening altijd online is, zodat u zich volledig op uw eigen bedrijf kunt richten.

Domeinregistratie

Kijk eerst of de door u gewenste domeinnaam nog beschikbaar is. Voor een NL domein kan dat simpel via de website van SIDN.

Webhosting

Wilt u een kleine website lanceren of een uitgebreide  pagina met dagelijkse updates? Wij zorgen voor de juiste webhosting.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

E-mail

Een eenvoudig e-mail pakket op de webserver of toch liever in de cloud via Office365 of Gsuite? Wij regelen het voor u!

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webhosting van hoge kwaliteit

Four05 levert daarbij kwalitatieve webhosting voor zowel zakelijk als persoonlijk gebruik met een constante beschikbaarheid én een supersnelle verbinding. Daarvoor maken wij gebruik van A-kwaliteit servers en netwerken gehost in betrouwbare datacenters in Nederland.

©

All rights reserved.

Contact

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.