Skip to main content
European BMX Connection Helmond Four05 Portfolio

European BMX Connection

Een ongekend netwerk binnen een klein wereldje, dat is EBC - dé European BMX Connection voor bedrijven die voet willen vatten in Europa op BMX (fietscross) en MX (motorcross) gebied. Het bedrijf, waarvan Bart de Jong de eigenaar en drijvende kracht is, heeft gekozen voor Four05 voor het volledige pakket van (responsive) webdesign, webhosting & onderhoud.

De nieuwste website van EBC draait op het Joomla! 3 content management systeem (CMS).Met dit CMS kan EBC eenvoudig zelf de website onderhouden of aanpassen. Het responsive website full screen ontwerp zorgt ervoor dat de website perfect wordt weergegeven van de grootste schermen tot kleine mobiele apparaten. Daarnaast is er gebruik gemaakt van speciale geluidseffecten. Zo wordt het kettinggeluid van het zoontje van Bart ten gehore gebracht als je van de onderzijde van de pagina weer naar boven klikt via de speciale "back to top" button.

Naast het ontwerp en realisatie van de website verzorgt Four05 tevens de domeinregistratie en webhosting voor European BMX Connection.