Skip to main content
Peters Entertainment Artiestenburo Oldenzaal Four05 Portfolio

Peter's Entertainment

Peter's Entertainment is het artiestenburo, waarbij Peter Elzinga als allerlei typetjes in te huren is. Begonnen als Clown Peter, een fantastische ballonnenkunstenaar, is Peter tegenwoordig in te huren als alleslei typetjes. Met zijn geringe lengte staat hij garant voor lachen, gieren, brullen en vooral gezelligheid. 

Zo kun je Peter & Partners ondermeer inhuren als beveiliger, kok, cupido, matroos of kapitein. Maar ook bij speciale gelegenheden als Oktoberfest, Halloween, Kerst of Sinterklaas kun je een grappig typetje inhuren. Alle typetjes zijn systematisch weergegeven op de responsieve websites, waardoor de klanten deze eenvoudig kunnen vinden.

Net als bij Ballonnenfantasie, kan Peter zijn avonturen delen met zijn bezoekers. Daarbij plaatst hij zijn foto's op Facebook, die vervolgens met een speciale webapplicatie op de foto-pagina van de website getoond worden.

Omdat Peter's Entertainment zijn diensten ook aanbiedt in ons buurland Duitsland, is de website tweetalig uitgevoerd, waarbij eenvoudig tussen de twee talen gewisseld kan worden, terwijl je op de dezelfde specifieke pagina blijft. 

Naast het ontwerp en realisatie van de website verzorgt Four05 tevens de domeinregistraties en webhosting voor Peter's Entertainment.