Skip to main content
Ballonnenfantasie Oldenzaal Four05 Portfolio

Ballonnenfantasie

Peter Elzinga uit Oldenzaal, voor de meesten beter bekend als Clown Peter, is al sinds 2000 bezig met ballonnen en typetjes (zie ook Peter's Entertainment). Peter maakt echt de meest ongelofelijke creaties met ballonnen, voor allerlei gelegenheden zoals feesten, partijen, evenementen en openingen. Daarnaast is Peter ook in te huren als typetje en staat met zijn geringe lengte altijd garant voor lachen, gieren, brullen en vooral gezelligheid.

Four05 heeft voor ballonnenfantasie een responsive website gebouwd, die zich automatisch aanpast aan het apparaat waarop de website bekeken wordt van mobiel tot tablet en natuurlijk op een normale laptop of desktop computer.

Peter is veel onderweg en wil graag zijn creaties en avonturen delen met zijn bezoekers. Daarbij plaatst hij zijn referentie foto's op Facebook dus was het aan ons om een webapplicatie in het Joomla content management systeem te bouwen die de foto's uit Facebook als portfolio op zijn pagina tonen.

Naast het ontwerp en realisatie van de website verzorgt Four05 tevens de domeinregistraties en webhosting voor Ballonnenfantasie.